"MOVE" - 12 dages unikt online "kickstart dit vægttabs" program

Tab dig UDEN madrestriktioner, kalorietælling eller hård træning.

Er du træt af, at føle dig træt, sulten og med et ustyrligt sukkermonster siddende på skulderen? 

Har du prøvet ALLE de famøse ugebladskure, men er blevet skuffet gang på gang? 

Så er du kommet til det rette sted!

Lad mig hjælpe dig godt i gang, så du kan få bugt med kiloene en gang for alle – UDEN sult, kalorietælling eller hård træning! 

Programmet er for dig der:

  • Gerne vil smide de første (næste) 5 kilo, UDEN at skulle tælle kalorier, have et fitnessabonnement eller stå i køkkenet i timevis.
  • Er parat til at se fedtet smelte af på både mave, lår, balder og arme.
  • Gerne vil sove bedre om natten uden smerter og uro i kroppen
  • Er klar til at have det sjovt, spise lækker mad og nyde en ny hverdag med vægttab og fornyet styrke.
  • Har fået nok af alle damebladskurene og de nyeste mad-trends, og bare gerne vil have en plan der er til at holde (også på den lange bane). 

“Så er jeg færdig med MOVE
Badevægten siger 4,6 kg. mindre.
Jeg er så GLAD og fuld af ny ENERGI”

Tina Kjær

“Jeg døjer ikke længere med inflammation og smerter i min krop!
Wauv! Det her er sundhed gjort let.
Jeg har tabt 2,5 kg og 10 cm på maven på de første 6 dage”

Lone Rohmann

“Så er de 12 skønne dage med MOVE gennemført!
Jeg har tabt mig 3 kilo og 24 cm. 
Jeg har så meget mod på at forsætte med at få din hjælp Bente”

Henriette Christensen

Brug maks 20 minutter i køkkenet

På 12 dage vil du IKKE KUN tabe dig og smide centimeter, nej jeg vil også lære dig at lave lækker sund mad, som ikke tager mere end 20 minutter at lave. 

Jeg giver dig en madplan + lækre opskrifter ( inkl. indkøbsliste), så du ikke behøver andet end at tage en time ud af kalenderen inden du starter, og suse ned i dit lokale supermarked og købe ind.

( På “MOVE” bruger vi INGEN mærkelige ingredienser, som ingen kan udtale, eller som kræver at du handler i 5 forskellige special butikker.)

Programmets opbygning

Sådan sikrer jeg dig succes på 12 dage

Alt er online og du kan gøre det i dit eget tempo

Så snart du har tilmeldt dig programmet modtager du en velkomst e-mail med alle detaljerne, og login til den online platform, hvor alt materialet ligger på inkl. informations- og læringsvideoer. 

Da det hele ligger online, kan du gøre det i dit eget tempo, jeg anbefaler dog, at du følger programmet 12 dage i træk, for at få de bedste resultater. 

Dette program er også egnet til at starte på en frisk efter f.eks. højtider, ferier, inden badesæsonen eller en periode med meget sygdom og evt. meget medicin.

Udrensning af affaldsstoffer og vægttab

Jeg guider dig igennem 12 dage, hvor du vil begynde at opleve udrensning af affaldsstoffer fra kroppen, så du langsomt begynder at opleve mindre inflammation i kroppen. 

Din krop begynder langsomt at omstille sig efter 5-6 dage, og du vil begynde at opleve vægttab og centimeter der forsvinder fra kroppen. 

Du modtager løbende guides, ekstra tips og de faldgrupper du kan møde undervejs, via e-mails som jeg sender ud til dig over programmets 12 dage.

Lukket community og svar på dine spørgsmål

Selv om dette program er online og noget du skal gøre alene, så er du alligevel aldrig alene. 

Jeg har en lukket Facebook gruppe, hvor både tidligere deltagere af programmet, andre klienter og kvinder der gerne vil skabe sig en sundere livsstil med min hjælp og tips, er tilstede. 

Her i gruppen kan du komme og stille alle dine spørgsmål og få støtte i din proces. Og jeg og de andre i gruppen kan bakke dig op, heppe og støtte dig, samt svare på spørgsmål.

Alt dette får du som deltager på "MOVE" programmet

At få succes med et vægttab behøver ikke betyde at man skal tælle kalorier.

01

Madplan og indkøbsliste

På MOVE får du en madplan og indkøbsliste til alle 12 dage – nemmere kan det ikke blive. Du skal blot følge planen og du vil se resultater både på badevægten og på centimetermålet efter de 12 dage. 

02

Få en fedtforbrændende krop

Jeg lærer dig, hvorfor forbrændingen bliver doven og daler, når vi bliver ældre – og hvad vi selv kan gøre for at holde den oppe. 

03

Ingen kalorietælling eller begrænset madindtag

På MOVE spiser vi almindelig mad som du kan købe i dit lokale supermarked, og der er ingen forbudte madvarer. Og det bedste af det hele er, at du på ingen måde behøver at veje din mad eller tælle kalorier. 

04

Fokus på din fordøjelse

Du lærer om at udrense kroppen i dybden og få alle depoter med affaldsstoffer ud af systemet. Jeg lærer dig også, hvor de forskellige madtyper sætter sig på kroppen, hvordan vi kan undgå dem og hvordan vi smelter fedtet på maven. 

05

Sjov bevægelse på få minutter

Nænsomt træningsprogram, hvor vi smelter mavefedt og strammer op (Kun 7 minutter pr. dag)
Jeg laver øvelser og forklarer bl.a., hvor lidt træning der skal til for bedre sundhed, som du nemt kan følge på video sammen med mig.

Det er ALDRIG for sent at starte

Selv om du måske har startet på en kur, vægttab eller sundere livsstil før, og ikke er kommet i mål, eller har taget det hele på igen (eller mere til), så er det ALDRIG for sent at starte igen.

Det rette tidspunkt kommer aldrig, der vil altid være en ny fest, familiefødselsdag, højtid og ferie, så hvorfor ikke bare starte med det samme? 

Tilmeld dig med det samme og kom i gang allerede i dag!

Forløbet kræver ingen forberedelse eller forudkendskab – Jeg har sørget for det hele & hjælper dig trin for trin, kilo for kilo på vej!

 

Dorthe

“Godt i gang med MOVE
Jeg kan ikke lade være med at hoppe på badevægten, selvom jeg jo skal lade den stå.
Men den er min belønning i de her dage.
Jeg har total optur, for jeg har frigivet 3,4 kg. What’s not to like” 🤩💐❤ .

Dorthe Sommerløkke

Tina

“Så er jeg færdig med MOVE
Badevægten siger 4,6 kg. mindre
Jeg er så GLAD og fuld af ny ENERGI”

Tina Kjær

Det er IKKE et quickfix

MOVE er ikke et hurtigt QUICKFIX, selv om det er en udrensende process og alle oplever hurtigt vægttab og fedt, der smelter af. 

Dette er programmet der kan give dig en KICKSTART på et større vægttab, til dig der har en del kilo at smide, men hvor intet har virket indtil nu. 

Men det er også programmet til dig der gerne vil skabe en langvarig sundere livsstil, komme af med dårlige vaner, sukkerafhængighed og inflammation og smerter i kroppen. 

Dette program kræver at du er parat til at ændre nogle (dårlige) vaner, og det kræver en indsats – Men jeg lover dig også, at giver du det et reelt forsøg, så vil du opleve de vildeste resultater og et langt bedre og sundere liv. 

Lige nu kan du komme med mig på rejsen for kun 664 kr., og du kan betale i 3 nemme rater af 222 kr. – Billigere bliver det ikke – men effekten er 1000 gange mere værd! 

Slut med dårlig søvn og smerter

Programmet MOVE er ikke nemt for alle, men det er lavet til alle! 

Med det mener jeg, at programmet kan være en omvæltning for nogen at gå i gang med, fordi det kræver at vi/du skal tage et nyt bevidst valg om at gøre noget andet end du plejer. 

Men det er et program der er lavet til ALLE, uanset om du skal tabe 5 kilo eller 30 kilo, om du har få smerter, mange smerter eller ingen smerter. 

Men jeg kan se på tidligere deltagere, at alle der giver det en chance og går all in på de 12 dage, de vil opleve både vægttab, mindre smerter og langt bedre søvn og mere energi. 

MOVE kan altså være et livsforandrende program, også for dig!

Tag et valg i dag!

Slut med bukser der strammer, mislykkede kure og inflammation & smerter i kroppen…

Tag handling i dag og se resultater om få dage!

Jeg samler på GLADE kunder

Charlotte - Ultimo Juli

Mød Charlotte...

I starten af juni 2023, er Charlotte på vej hjem fra en ferie på Kreta… Hun er træt og lidt ked af for mange kilo og overvægt, som går ud over et dårligt knæ.

Hun har planlagte ferier i kalenderen for de efterfølgende måneder, og så ryger der nok lidt ekstra lækkerier, vin og is indenbords.

Hun køber derfor programmet MOVE i slutningen af Juni og går i gang med 12 dages programmet med det samme.

Her er hvad hun skrev til mig efter de 12 dage: 

“Bente, MOVE er det bedste program !! Værktøjerne i MOVE har gjort, at jeg har smidt 7 kilo og 81 cm. på 12 dage – jeg har smeltet 27 cm. af bare på maven!!

Det eneste, jeg har gjort er at følge dit program og cykle lidt på min motionscykel hver dag.” 

Charlotte har virkelig fået smilet tilbage på læberne, og udover dette har hun mere energi til børnebørnene, hun er mere livsglad, føler sig meget stærkere og hun sover natten igennem uden at vågne flere gange. (hvilket var et stort problem for hende tidligere, hvor hun følte sig meget udkørt).

Hej, jeg er Bente

Jeg har tabt 30 kilo på 12 måneder, og er fortsat på en sund livsstilsrejse

Jeg er uddannet Sundhedscoach & Kostvejleder med speciale i  Sukkerafhængighed & Adfærdsdesign, og sammen med min egen rejse bruger jeg hver dag denne viden til at hjælpe andre.

Til dagligt hjælper jeg kvinder med at blive smerte- og inflammationsfri, så de får et hurtigere og lettere vægttab uden at undvære lækker mad og måske et glas vin fredag aften.

Jeg har udviklet vægttabsforløbet “MOVE”, så alle kan komme godt fra start på en ny livsstil, blive smertefri og få et varigt vægttab (uanset om du skal tabe dig 5 eller 30+ kilo)

FAQ

Hvad koster det at være med?

MOVE koster 664 kr. 

Du kan enten betale hele beløbet på én gang eller dele din betaling over i 3 nemme rater af 222 kr. uden merbetaling.

Prisen dækker samtlige 12 dages undervisning, opskrifter, indkøbslister samt læringsvideoer. 

Du beholder adgangen til programmet og til alt materialet til evig tid, og kan læse og lytte så mange gange du vil.

Hvornår starter programmet?

Programmet MOVE starter lige efter dit køb, så du får adgang med det samme, når du tilmelder dig og køber adgang. 

Du får en velkomst mail med login til din egen platform i Systeme.io, hvor alt materiale ligger.

Det betyder, at du kan starte din nye sundere livsstil allerede i dag, få mere energi, sove bedre, have færre smerter og være op til 5 kilo lettere allerede om 12 dage

Kan man få hjælp direkte af dig Bente?

Både ja og nej. 

Du kan altid stille evt. spørgsmål du måtte have til programmet og dets indhold mv. inde i min lukkede Facebook gruppe, som er åben for alle tidligere deltagere, andre klienter og kvinder, der er nysgerrige på min måde at skabe og vedligeholde en sund livsstil og vægttab. 

Men det er ikke muligt at få min direkte personlige 1:1 hjælp på dette program, men det er muligt at tilkøbe 1:1 sessions coachingpakker, hvis du har brug for yderligere hjælp. 

Kan jeg være med på programmet, hvis jeg skal tabe mig mange kilo?

Alle er velkommen uanset det antal kilo man ønsker at tabe. 

Dette er et fænomenalt program til både at kickstarte et større vægttab og begynde udrensning af affaldsstoffer og inflammation. 

Du vil begynde at se centimeterne ryge, såvel som kiloene, og på en måde, hvor din krop bliver langsomt men sikkert sundere. (Specielt hvis du også oplever smerter i kroppen og dine led). 

Skal jeg spise noget specielt og kan min familie også spise med?

I disse 12 dage MOVE varer skal du indtage antiinflammatoriske ingredienser, en masse grøntsager og ingen brød og pasta – men udover det skal du spise lækker sund mad, som også kan spises af resten af familien. 

Kom i gang allerede i dag!

Jo før du starter - jo før kommer du i mål!

Tilmeld dig “MOVE” i dag for blot 664 kr. (betal evt. i 3 rater af 222 kr.) – og modtag den første mail med indkøbsliste og login til online platformen allerede få minutter efter dit køb. Så er du i gang!