You are currently viewing Se dig selv i et positivt lys!

Se dig selv i et positivt lys!

Vidste du, at når du taler grimt om dig selv – så begynder din hjerne & din underbevidsthed at reagere og TRO på det …

  • Jeg er også for tyk
  • Jeg kan sikkert heller ikke finde ud af det
  • Det må jeg hellere lade være med

OG dine omgivelser lytter du til …. Men HVORFOR ???

DU skal lære at se dig selv i et positivt lys, din krop & din hjerne (underbevidsthed) har brug for KÆRLIGHED hver eneste dag.

DIN krop & hjerne (UNDERBEVIDSTHED) har brug for, at du taler VENLIGT til dig selv, for du er FANTASTISK, og du kan ALT det, du har LYST til & DRØMMER om ….

DU er den vigtigste person i DIT liv, og DU kan kun give til ANDRE, hvad DU selv indeholder.

Så hvordan ser du egentlig dig selv ?

Tænk lige lidt over den … og har du lyst, så hop da lige over og følg mig på min Side på Facebook – Sohns Univers Bybente

Her deler jeg mine tanker om, hvordan du kan ændre dit Mindset & hvordan DU bliver en bedre udgave af DIG selv – JEG har fundet min vej til et nyere liv, hvor jeg hjælper andre – især KVINDER – til et sundere liv, et bedre helbred og en bedre indtjening … OG jeg havde aldrig troet, at livet kunne være så DEJLIGT!

by Bente

Jeg hjælper DIG med at slippe inflammation, så du frigiver Vægt hurtigere & får mere Energi og bedre søvn, Sundhed skal være nemt og sjovt uden forbud, så her lærer du at holde din vægt stabil med plads til fredagshygge. Du bliver mødt i øjenhøjde i et omsorgsfuldt og nærværende fællesskab, så velkommen til. Klik her for mere info.

Skriv et svar