Vidste du, at når du taler grimt om dig selv – så begynder din hjerne & din underbevidsthed at reagere og TRO på det …

  • Jeg er også for tyk
  • Jeg kan sikkert heller ikke finde ud af det
  • Det må jeg hellere lade være med

OG dine omgivelser lytter du til …. Men HVORFOR ???

DU skal lære at se dig selv i et positivt lys, din krop & din hjerne (underbevidsthed) har brug for KÆRLIGHED hver eneste dag.

DIN krop & hjerne (UNDERBEVIDSTHED) har brug for, at du taler VENLIGT til dig selv, for du er FANTASTISK, og du kan ALT det, du har LYST til & DRØMMER om ….

DU er den vigtigste person i DIT liv, og DU kan kun give til ANDRE, hvad DU selv indeholder.

Så hvordan ser du egentlig dig selv ?

Tænk lige lidt over den … og har du lyst, så hop da lige over og følg mig på min Side på Facebook – Sohns Univers Bybente

Her deler jeg mine tanker om, hvordan du kan ændre dit Mindset & hvordan DU bliver en bedre udgave af DIG selv – JEG har fundet min vej til et nyere liv, hvor jeg hjælper andre – især KVINDER – til et sundere liv, et bedre helbred og en bedre indtjening … OG jeg havde aldrig troet, at livet kunne være så DEJLIGT!

Ladies It's Time! Start Earning 1K Days and More with an Online Side Business!

Bybente
Bybente

Jeg hjælper DIG med at frigive Vægt & få mere Energi uden at blive Overvældet OG holde din vægt stabil med plads til fredagshygge. Du bliver mødt i øjenhøjde i et omsorgsfuldt og nærværende fællesskab, så velkommen til Klik her for mere info.

Leave a Reply

Your email address will not be published.