FLERE GOODIES

Vi har testet flere ting og brugt mange penge på kurser for at lære mere - både om os selv og om markedsføring af vores iværksætteri. Noget har været godt, noget ... knap så godt. 

Vi vil gerne hjælpe dig på din rejse mod din succes, så DU ikke bruger tonsvis af penge og bliver overvældet af alverdens tilbud på markedet, så vi kan bestemt anbefale disse kurser. De har alle hjulpet VORES forretning til at gro til et helt nyt niveau, og vi bruger stadig alle disse kurser i dag.

Noget af det er vi Affiliate på (og det kan du også blive = ekstra indtjening), dog uden at du betaler mere. Hvis du er interesseret i at tjene penge via forskellige indtægtskilder (MSI's) ved siden af din forretning, så lad os tage en snak, om det måske kunne være noget for dig. 

Det er ikke for at tjene penge på dig, hvis du køber noget via vores link, men fordi det har givet vores firma værdi, da vi startede op. Du kan blot spørge dig selv - om du beslutter dig for at købe noget - "Vil det hjælpe mig til at nå tættere på mine mål?" 

Det har helt klart hjulpet os. 

Earn More - Work Less

Vil du have ubegrænset indtjening i din forretning ? 

Her finder du ALT til, hvordan du brænder igennem med din business og giver værdi på SoMe (Sociale Medier) 

Vi skaber "The Money Tree", hvor vi opnår passiv indkomst via 15 forskellige indtægtskilder, blot baseret på ÉN - DU vælger selv,  hvor mange af mulighederne, der giver mening for DIG. 

Hvis du har lyst til at være en del af et fantastisk fællesskab og samtidig tjene mere - måske ved siden af dit job eller har du modet til at starte som iværksætter - og blive din egen chef, så tryk her.


Lær, hvordan du laver Facebook Annoncer

Tanya har lavet et minikursus til en latterlig lille pris, hvor hun viser dig hvordan du kan opsætte Facebook Annoncer på din Side - så du får flere salg hver eneste dag. 

Hun er autentisk, nærværende, glad & sjov, og hun giver så MANGE guldkorn undervejs, så jeg kan 100 % anbefale det.


Hæv dine resultater i din business med 10X på 12 Mdr.

Hop med på Tanya Alizas TorsdagsWebinar

Du får masser af VÆRDI og massiv TRÆNING i at bygge din forretning og dit eget personlige BRAND via Facebook, andre sociale medier og YouTube. 

Vi har fået langt flere kunder og et større team efter dette.


Tanya Aliza har gjort det igen ...

På dette webinar lærer du ALT om, hvordan du finder dine kunder og folk til dit team, som bare står i KØ for at hoppe med. 

Tanya gør det legende let uden at du spammer venner og familie, hun hjælper dig med at bygge din business, så folk bare vil vide mere. 

Tag en chance og lyt med, det vil du bestemt ikke fortryde ...