FLERE GOODIES

Vi har testet mange ting og brugt mange penge på kurser for at lære mere - både om os selv og om markedsføring af vores forretning. Noget var været godt, noget ... knap så godt. 

Vi vil gerne hjælpe dig på din rejse mod din succes, så vi kan bestemt anbefale disse kurser - som alle har hjulpet VORES forretning til at gro til et helt nyt niveau, og vi bruger stadig alle disse kurser i dag.

Noget af det er vi Affiliate på (og det kan du også blive = ekstra indtjening), dog uden at du betaler mere. Hvis du er interesseret i at tjene penge via forskellige indtægtskilder (MSI's) ved siden af din forretning, så lad os tage en snak, om det måske kunne være noget for dig. 

Det er ikke for at tjene penge på dig, hvis du køber noget via vores link, men fordi det har givet vores firma værdi, da vi startede op. Du kan blot spørge dig selv - om du beslutter dig for at købe noget - "Vil det hjælpe mig til at nå tættere på mine mål?" 

Det har helt klart hjulpet os. 

Earn More - Work Less

Vil du have ubegrænset indtjening i din forretning ? 

Her finder du ALT til, hvordan du brænder igennem med din business og giver værdi på SoMe (Sociale Medier) 

Vi skaber "The Money Tree", hvor vi opnår passiv indkomst via 15 forskellige indtægtskilder, blot baseret på ÉN - DU vælger selv,  hvor mange af mulighederne, der giver mening for DIG. 

Hvis du har lyst til at være en del af et fantastisk fællesskab og samtidig tjene penge - måske ved siden af dit job eller har du lyst til at fyre din chef - og blive din egen BOSS, så tryk her.


Lær, hvordan du laver Facebook Annoncer

Tanya har lavet et minikursus til en latterlig lille pris, hvor hun viser dig hvordan du kan opsætte Facebook Annoncer på din Side - så du får flere salg hver eneste dag. 

Hun er autentisk, entusiastisk, glad & sjov, og hun giver så MANGE guldkorn undervejs, så jeg kan 100 % anbefale det.


Hæv dine resultater i din business med 10X på 12 Mdr.

Hop med på Tanya Alizas TorsdagsWebinar

Du får masser af VÆRDI og massiv TRÆNING i at bygge din forretning og dit eget personlige BRAND via Facebook, andre sociale medier og YouTube. 

Vi har fået langt flere kunder og et større team efter dette.


Workshop - Lone & Vibs

Mød By Vibs & Lone

Jeg har deltaget på deres workshop, og hold da fast - jeg har fået rigtig mange AHA oplevelser med hjem, og det er helt klart de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud ....

Vil DU have det liv, DU virkelig ØNSKER dig og FORTJENER, så skal du helt klart investere i dette forløb. 

Bliv bevidst om det er din vilje eller din lyst, der styrer dit liv! 

Oplev dit fremtidige jeg om 5 år ... Det var simpelthen den sjoveste fest, jeg nogensinde har været med til. 


Tanya Aliza har gjort det igen ...

På dette webinar lærer du ALT om, hvordan du finder dine kunder og folk til dit team, som bare står i KØ for at hoppe med. 

Tanya gør det legende let uden at du spammer venner og familie, hun hjælper dig med at bygge din business, så folk bare vil vide mere. 

Tag en chance og lyt med, det vil du bestemt ikke fortryde ...