You are currently viewing Giv din Hjerne ro

Giv din Hjerne ro

Grundtilstandsnetværket

Jeg har lige været til et fantastisk arrangement med Female Go Getters, hvor den ene af talerne var Michelle Hviid, som har overlevet en hjernetumor. Hold så fast for en inspirerende fantastisk kvinde. 

Hun fortalte om ordet ovenfor, som man mindst skal have drukket en hel flaske champagne for at sige hurtigt 🙂

Jeg gik straks hjem og nørdede det ord, og som mig – der er kommet til skade i hjernen (fordi jeg ikke kunne stå på skøjter uden at skvatte og slå hovedet i isen i Lalandia 6. April 2007) gav det hele bare så meget mere mening …

Jeg er jo gået ned med stress hele 4 gange, og derfor har jeg nu et fleksjob i Jans (Mit Livs Kærlighed) firma på kun FIRE timer om ugen. Resten af tiden bruger jeg til bare at være ….

Nå – men det handler faktisk om, at man skal huske at slukke for sine sociale medier, og så bare lytte til, hvad din hjerne fortæller dig … F.eks. over opvasken (Det er lidt svært at være online med hænderne i vand), sluk mobilen når du går i seng og lyt til dig selv i en halv time, før du sover ….

Hvis vi lærer det igen – bare LYT – for JA vi har det indeni os – det har været der altid, så mindsker vi risikoen for at:

  • Sove dårligt 
  • Blive stresset
  • Få vægtproblemer
  • Få dårlig fordøjelse
  • Få livsstilssygdomme

Arbejdslivet i dag er slet ikke skabt til vores hjerne, og vi ser flere og flere tilfælde af mennesker, der faktisk ikke trives – hverken i job eller familie, hvor der hele tiden er fart på, krav til uddannelse, vi skal være tilgængelige og flere og flere af os føler ikke, vi er gode nok.

Hele 42 % af os føler ikke, de kan få deres hverdag til at hænge sammen, og WHO råber vagt i gevær, fordi de vurderer, at depression i 2030 vil være den største globale sygdomsbyrde i verden – det er altså KUN om ca. 9 år !!!

Jeg synes, vi skal gøre ligesom i Skotland … Der kan man gå ned til lægen og få en recept på gåture … Tror da lige jeg vil smutte forbi min læge og få en recept på det 🙂

 

by Bente

Jeg hjælper DIG med at slippe inflammation, så du frigiver Vægt hurtigere & får mere Energi og bedre søvn, Sundhed skal være nemt og sjovt uden forbud, så her lærer du at holde din vægt stabil med plads til fredagshygge. Du bliver mødt i øjenhøjde i et omsorgsfuldt og nærværende fællesskab, så velkommen til. Klik her for mere info.

Skriv et svar