Bente ved træhus

Jeg hedder Bente og er din vært og underviser.

Jeg er uddannet Sundhedscoach & 
Kostvejleder med speciale i  Sukkerafhængighed & Adfærdsdesign.

Jeg har selv været udfordret af overvægt og fik på et tidspunkt problemer med at trække vejret, hvilket har udviklet sig til en kronisk hjertekarsygdom.

I dag har jeg frigivet mere end 25 kilo overvægt og er (indtil videre) gået 5 størrelser ned i tøj.

Udover det arbejder jeg med personlig udvikling og mindset (Bob Proctor) samt hjælper dig med at optimere din tid, så du går fra stresset og overvældet til afslappet og harmonisk.

Her gør jeg det let at lave lækker mad uden du bliver overvældet ! 

Har du også disse tanker ?

Bente i naturen

- Jeg vil SÅ gerne ned i vægt, men jeg får aldrig gjort det selv ...
- Jeg er simpelthen så træt, og jeg har ingen energi ... 
- Jeg ved egentlig godt, hvad der er sundt, men jeg falder i gang på gang
- Jeg er udfordret, og jeg har simpelthen lyst til at give op ... 
- Har vi for resten ikke noget lækkert ude i slikskuffen ?

Genkender du også det, så vid at jeg har været dér selv.... 

Jeg har bare ikke gjort som de andre og hevet jern i fitness, jeg har danset og bevæget mig lidt hjemme og gået ca. 10.000 skridt hver dag og lyttet til min intuition - resten er klaret ved en kostomlægning UDEN forbud, og hvor der også er plads til hygge. 

Jeg har opdaget, hvor vigtigt det er at være med i et fællesskab, hvor du bliver forstået og med plads til at tage en pause og dele dine frustrationer. Du vil blive mødt af en skøn flok varme og ægte kvinder, der ligesom dig også gerne vil ned i vægt samt leve både sundere og længere. 


Måske du allerede nu er udfordret af livsstilssygdomme
- Føler du dig trist og ked af det ? 
- Måske lidt vred og irriteret over, at du har taget på ? 
- Føler du det er lidt pinligt, at du ikke længere kan passe dit tøj 
- Er du rigtig god til at hjælpe andre - men glemmer at yde omsorg for dig selv ... 
- Arbejder du måske i et miljø, hvor du er hårdt presset - så er det nemt at falde i fælden og begynde at overspise, fordi det giver dig en kort livsglæde ... 

Det kan være enormt ensomt og overvældende at skulle magte en stor livsstilsændring alene, så derfor har jeg skabt en medlemsklub med Hjertet i Fokus, så du kan gå fra stresset og frustreret til glæde, selvomsorg og nydelse. 

Her vil du lære at leve sundere, så du frigiver vægt og får mere energi. Jeg arbejder med Mad, Motion og Mindset, så du kommer til at elske din dejlige krop igen. 

Velkommen i mit fællesskab, hvor du bliver mødt i øjenhøjde og går fra at være overvældet til at blive forstået. 

Kom med i vores Hjertet i Fokus her
Normalprisen er 299 kr. pr. måned 

Lige nu kan du deltage for kun 169 kr. pr. måned

Det var SLUT med at jeg ikke længere kunne lege med mit barnebarn! 

Jeg glemmer aldrig selv denne dag ... 
"Mormor, hvad er der galt ?”. Micas' stemme knækker over og hans smukke blå øjne er spærret vidt op. Vi var lige i gang med at lege med Lego, og nu er jeg faldet stor og tung henover det. Min hofte smerter og mit håndled gør ondt, men det er intet imod den pinefulde erkendelse, jeg får af, at jeg ikke kan komme op ved egen hjælp ... 

Lige dér tog jeg beslutningen om, at jeg ville leve mit liv anderledes - og at jeg ville leve sundere, og at jeg skisme skulle lege med Micas igen, spille bold i haven og bare være her og se ham vokse op og blive konfirmeret, få kørekort og blive student - måske endda være med til hans bryllup og få oldebørn. 

- Jeg kommer sådan helt til at grine af glæde, for nu køber jeg både sko og støvler med snører, og jeg kan selv binde dem uden problemer.

- Det er den dejligste følelse, at jeg igen kan lege med mit barnebarn og selv komme op fra gulvet. 

- Nytårsaften spildte jeg sovs på min kjole lige før gæsterne trådte ind af døren, så jeg måtte skifte ... Jeg fandt en kjole frem, som jeg ikke har haft på i over 3 år pga. lynlås i siden, og min mand kom løbende, fordi jeg skreg op og begyndte at græde, fordi jeg kunne både lyne kjolen og trække vejret uden problemer. (Senere, da vi skar kødet ud, sagde han: "Det ser lækkert ud, og stegen er også god" - jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget glæde, hengivenhed og kærlighed, jeg følte for ham)

Det er nu blevet min passion at hjælpe andre som gerne vil ned i vægt, slippe for ubehag i både mave og tarm - aldrig mere gå på kompromis med dig selv og din sundhed. Dig, der vil finde tilbage til livsglæden igen samtidig med du får mere energi og spiser lækker mad. 

Jeg kan hjælpe dig til at ELSKE din krop og værdsætte den, du er, fordi jeg selv har gået vejen før dig og kender ALLE frustrationer, smutveje og faldgruber. 

Bente i skoven
Bente i store bukser
Månedens Buket

Får du blomster nok ?

Nej, det gør vi kvinder da aldrig, vel ?

Når du (lige om lidt) melder dig ind i Hjertet i Fokus, så får du faktisk 12 chancer om året til at vinde Månedens Buket - og spørger du mig, kan piger aldrig få nok blomster.

Du er med til at vælge den næste, der har fortjent en blomst - som måske har gjort en kæmpe indsats, det bedste resultat ind i den nye livsstil, en AHA oplevelse du selv deler i gruppen eller måske til én, der bare er en KÆMPE støtte for eller yder omsorg i gruppen, så har du også masser af chancer for at vinde.

Vi finder en vinder HVER MÅNED, så husk at udfylde din adresse ved tilmelding.


Deltag i vores fællesskab lige her

HJERTET I FOKUS

- Basis Kostplan til de 4 måltidsgrupper samt en overraskelse
- Opskrifter med bl.a. Aftensmad på 15 - 20 minutter
- Lives (Nem prepfood, så du undgår stress og frustration i din hverdag) 
- Facebook gruppe (Fællesskabet, hvor du kan tage en pause, åbne dit hjerte og blive forstået) 
- Efter 2 måneder (adgang til Modulet om TID, hvor jeg hjælper dig til mere afslapning og velvære til DIG)
- Efter 3 måneder (adgang til GåKlub & Buddy-ordning)

Normalprisen er 299 kr. pr. måned 

Lancering af Medlemsklub
Kun 169 kr. inkl. moms pr. måned