HVEM ER JEG

Bente ved træhus

Har du nogensinde tænkt, at DU burde lave noget 
helt andet med dit liv ? 

At der var noget STORT, der bare ventede på, at du
skulle opdage det – og DU havde et BRÆNDENDE
ønske indeni, som bare ventede på, at DU fandt det, så du kunne gøre en FORSKEL?

Det var mig i 2018, hvor jeg arbejdede som kunderådgiver og personlig assistent hos et pensionsfirma. Du vil sikkert sige, at jeg er forkælet og har opnået alt, hvad jeg drømte om – med verdens dejligste mand, hus, skønne børn & svigerbørn, barnebarn, hund, biler og motorcykel. 

Men jeg var ikke tilfreds, der manglede noget … Lysten til at springe ud af sengen og tage på job, var der simpelthen ikke længere … og jeg tænkte ofte, at det her magter jeg simpelthen ikke til jeg bliver 67+ år.

I begyndelsen af 2007 fortalte en god veninde mig om filmen The Secret, jeg slugte alt i filmen råt, og den fik mig til at
tænke meget anderledes allerede dengang …

Jeg har altid gerne villet være min egen chef (var aldrig god til at andre skulle bestemme over mig og stække mine vinger), så jeg overvejede at blive selvstændig og lagde store planer, men desværre glemte jeg alt om filmen igen, selvom jeg købte den på DVD, fordi jeg faldt på skøjter i Lalandia senere det år og blev kørt igennem hele systemet og endte ud med en fyreseddel, da jeg ikke kunne arbejde længere (er senere kommet i fleksjob pga. rygskade og PCS)

Ingen i skolesystemet – selv i dag i 2021 – bliver undervist i at tjene penge, blive iværksætter og arbejde med sin drøm. Vi skal da have en uddannelse, et job og blive slaver i den kasse, indtil vi kan gå på pension, når vi er ca. 70 – 72 år.

Da jeg selv fik konstateret en kronisk hjertekarsygdom i 2018, kom det meget bag på mig, at der faktisk er mere end 500.000 personer (Kilde: Hjerteforeningen) bare i Danmark, som lever med det (mange af dem ved det slet ikke) - og det var her, jeg fik interessen i at studere sundhed, mens jeg selv frigav mere end 25 kilo i overvægt og blev medicinfri.

Bente i store bukser

Men dér manglede stadig noget ...

Jeg gik på job hver dag med en træls følelse indeni, og en knugen i brystet, som jeg dengang troede handlede om, at jeg var hjertesyg. 

Det var bare slet ikke rigtigt. Det var min intuition, som skreg  til mig, at jeg skulle en helt anden vej - at jeg skulle åbne mit hjerte, holde fokus og bare lytte .... Så fik jeg en gave i form af en fyreseddel ... 

Selvom det var, hvad jeg allerhelst ville – så blev jeg overrasket over, hvor såret og ked af det jeg blev. Jeg følte mig vraget og mindre værd – men så mødte jeg en coach på Facebook, som fortalte mig at jeg skulle se det som en GAVE og det var fordi jeg skulle noget helt ANDET & mere SPÆNDENDE.Bente i naturen