HVEM ER JEG

Bente Eskerod

Har du nogensinde tænkt, at DU burde lave noget helt andet med dit liv ? 

At der var noget STORT, der bare ventede på, at du skulle opdage det – og DU havde et BRÆNDENDE ønske indeni, som bare ventede på, at DU fandt det, så du kunne gøre en FORSKEL?

Det var mig i 2018, hvor jeg arbejdede som kunderådgiver og personlig assistent hos et pensionsfirma. Du vil sikkert sige, at jeg er forkælet og har opnået alt, hvad jeg drømte om – med mand, hus, børn, barnebarn, hund, biler og motorcykel. 

Men jeg var ikke tilfreds, der manglede noget … Lysten til at springe ud af sengen og tage på job, var der simpelthen ikke længere … og jeg tænkte ofte, at det her magter jeg simpelthen ikke til jeg bliver 67+ år.

I begyndelsen af 2007 fortalte en god veninde mig om filmen The Secret, jeg slugte alt i filmen råt, og den fik mig til at
tænke meget anderledes allerede dengang …

Jeg har altid gerne villet være min egen chef (var aldrig god til at andre skulle bestemme over mig og stække mine vinger), så jeg overvejede at blive selvstændig og lagde store planer, men desværre glemte jeg alt om filmen igen, selvom jeg købte den på DVD, fordi jeg faldt på skøjter i Lalandia senere det år og blev kørt igennem hele systemet og endte ud med en fyreseddel, da jeg ikke kunne arbejde længere (er senere kommet i fleksjob pga. rygskade og PCS)

Ingen i skolesystemet – selv i dag i 2020 – bliver undervist i at drive sin egen virksomhed og arbejde med sin drøm. Vi skal da have en uddannelse, et job og blive slaver i den kasse, indtil vi kan gå på pension, ca. når vi er 70 – 72 år.

Det var en helt ny verden, en masse fremmede mennesker bød os velkomne og så fik vi fortalt og beskrevet om produkter og systemet, hvordan man kunne tjene penge – og hvis vi virkelig ville, kunne vi tjene mindst 3 x mere end vores årsløn (sikkert meget mere), og det var blot efter ca. 3 år. Vi kiggede på hinanden og tænkte, det gør vi - vi går målrettet efter at bygge vores online forretning, så vi kan pensionere min mand og arbejde sammen samtidig med vi har det sjovt. 

En helt ny spændende verden åbnede sig for øjnene af os med events. møder, masser af træning af vores Mindset, succeshistorier fra andre osv. – vi slugte tonsvis af bøger om coaching og systemer til at skabe en fantastisk forretning.

Jeg var så uheldig endnu engang at falde og brække min arm, og min chef blev så sur over, at jeg skulle være sygemeldt i SEKS uger, at jeg fik min fyreseddel i oktober 2018.

Selvom det var, hvad jeg allerhelst ville – så blev jeg overrasket over, hvor såret og ked af det jeg blev. Jeg følte mig vraget og mindre værd – men så mødte jeg en coach på Facebook Lone Rohmann, som fortalte mig at jeg skulle se min fyreseddel som en GAVE og det var fordi jeg skulle noget helt ANDET & mere SPÆNDENDE.

Jeg hoppede med Lone på en online Bootcamp og en test om, hvor min virkelige PASSION lå sammen med Mikael & Miranda van Gogh – fantastiske mennesker, der virkelig kan lære dig en masse om dig selv, og hvordan du bygger din forretning på den helt rigtige og ordentlige måde, og dér fandt jeg ud af, at jeg NU er lige præcis dér, hvor jeg skal være.

I dag arbejder vi derfor med Network Marketing (og meget andet - se her), i et TEAM af fuldstændig passionerede mennesker i hele verden – vi er som én STOR FAMILIE, og vi elsker at være en del af dette. Vi er endda så heldige, at den øverste leder i vores FAMILIE er intet mindre end Linda Proctor, som er gift med Bob Proctor (YES – ham fra The Secret), så nu får vi daglig træning af lederne i vort team, hver uge zoom med Linda og coaching af Bob, så vi er det helt rigtige sted.

Vi arbejder i dag på mange måder med både kald, præsentationer og på messer - men efter Covid-19 har vores forretning fået et kæmpe boost med online-møder. Masser af mennesker i hele verden har mistet deres jobs, og vi har alle drømme, som kan gå i opfyldelse, hvis blot vi vil det nok. 

I dag arbejder vi sammen med Bob Proctor og har købt det program, han har skabt med Anders Hansen -  
The Secret to Real Magic - det handler netop om at opnå mere frihed, flere penge (Alt er energi) og vigtigst af alt personlig udvikling. 

Jeg er i gang med en uddannelse hos Henriette Søvind - som kostvejleder & sundhedscoach med mennesket i fokus og tager hendes MasterClass i spise- & adfærdspsykologi bagefter, så til sommer 2021 er jeg certificeret og lever MIN drøm.

Skønt at du læste med på min historie. Ræk ud til Os, hvis du også vil nå dine DRØMME.

MØD TEAMET!

Her til højre ser du et par af mine TEAM medlemmer, vi er alle forskellige og har de vildeste drømme - men vi har samme VISION om at hjælpe ALLE til et bedre helbred og en sundere livsstil - dette gælder også for vores 4-benede venner. 

Vi ELSKER den personlige udvikling, vi får og alle de fantastiske mennesker fra hele verden, som vi har mødt på vores vej samtidig med at vi TJENER PENGE. 

Network Marketing er kommet for at blive, så DRØMMER du og ØNSKER du dig MERE af livet, så tryk nedenfor og udfyld vores skema, så tager vi en snak. 

Team Powermix