Lad os tale sammen

Der er flere måder, vi kan komme i kontakt med hinanden på, vælg den nedenfor, der passer dig bedst, eller du kan udfylde formularen nederst på siden.

Udfyld formularen og send mig en besked eller dit spørgsmål

  Sådan kan du få min hjælp til din vægttabsrejse

  Hvor er du i dag?

  Ønsker du at tabe de sidste 5 kilo, eller har du et større vægttab du skal i gang med? Måske døjer du med smerter i kroppen eller forhøjede sundhedstal? 

  – Uanset hvad dit udgangspunkt er, så har jeg mulighed for at hjælpe dig i gang (og i mål).

  Og hos mig er der INGEN kalorietælling, mad der er forbudt eller nødvendigt at have et fitnessmedlemsskab, for at få resultater. 

  Tag et valg

  Al forandring kræver at vi tager et valg, men nogen gange kan det være det sværeste at gøre. 

  Derfor har jeg (kun) 3 forskellige muligheder du skal vælge ud fra, så vi sammen sikrer, at du kommer godt fra start. 

  Det bedste du kan gøre for dig selv i dag er, at tage et aktivt valg om at få hjælp. (også selv om du helt sikkert har prøvet et utal af kure før!) 

  Kom i gang i dag

  Hvis du bare gerne vil i gang med et vægttab, mindske smerter og inflammation og smelte mavefedtet, men gerne vil se hvordan jeg arbejder, så har jeg et effektivt 12 dages online program, der KICKSTARTER det hele. 

  Har du brug for mere hjælp til at komme i gang, og er usikker på hvad der skal til, så kan du vælge min 1:1 coaching pakke. 

  Tag et nærmere kig ind i hvordan jeg kan hjælpe, og kom i gang allerede i dag:

   

  Søde ord fra en glad kunde

  “Lykken er når man finder et par bukser, som man ikke tilnærmelsesvis kunne lukke for 1 måned siden, men nu kan de lukkes med lethed” - Kunne aldrig ha' gjort det UDEN din hjælp Bente!
  Anethe Karlsen

  5 DAGES MINI-KURSUS DIREKTE I DIN INDBAKKE

  Boost din forbrænding og smelt mavefedt på kun 5 dage!

  Gør som 100-vis af andre før dig, tilmeld dig mit 5 dages e-mail mini-kursus der booster din forbrænding og smelter mavefedt på KUN 5 dage.,

  Du får tilsendt både indkøbsliste og madplan til alle 5 dage, til at kickstarte dit vægttab, hjerte og hjerne sundhed + nye (sundere) livsstil. 

  Inkl. Bonus opskrift på min mest populære opskrift nemlig“Flad Mave Pandekager” – Som du kan spise hver dag, og tabe dig samtidig!