Hej, jeg hedder Bente

Jeg har tabt 30 kilo på 12 måneder, og er fortsat på en sund livsstilsrejse

Jeg er uddannet Sundhedscoach & Kostvejleder med speciale i  Sukkerafhængighed & Adfærdsdesign, og samen med min egen rejse bruger jeg hver dag denne viden til at hjælpe andre.

Til dagligt hjælper jeg kvinder med, at bliver smerte- og inflammationsfri, så de får et hurtigere og lettere vægttab uden at undvære lækker mad og måske et glas vin fredag aften.

Hej, jeg hedder Bente

Jeg har tabt 30 kilo på 12 måneder, og er fortsat på en sund livsstilsrejse

Jeg er uddannet Sundhedscoach & Kostvejleder med speciale i  Sukkerafhængighed & Adfærdsdesign, og sammen med min egen rejse bruger jeg hver dag denne viden til at hjælpe andre.

Til dagligt hjælper jeg kvinder med at blive smerte- og inflammationsfri, så de får et hurtigere og lettere vægttab uden at undvære lækker mad og måske et glas vin fredag aften.

2017 blev vendepunktet i mit liv, og starten på min sundheds- og livsstilsrejse

Det hele startede ( lidt tragikomisk) en sommerdag i stuen mens jeg legede med legoklodser, med mit dejlige barnebarn Micas. 

Jeg faldt over et par legoklodser og snublede lige så lang (og tung) som jeg var, og brækkede mit håndled og slog min hofte, men det mest hjerteskærende var, at jeg simpelthen ikke kunne komme op fra gulvet selv, fordi jeg vejede for meget. 

Dér lå jeg så, midt på stuegulvet mens Micas stirrede på mig, og sagde: “Mormor hvad er der galt?”

Måske har du også oplevet én (eller flere) situationer, hvor du ikke kunne komme op fra gulvet (også selvom du ikke er kommet til skade, som jeg) ?

Situationer, hvor du ikke kunne sidde på gulvet og lege med dine børn eller børnebørn, uden at skulle bede om hjælp til at komme op, fordi du har for mange kilo på sidebenene? 

Eller måske har du kun lige de famøse 5-7 kilo for meget, men har voldsomme smerter i dine led pga. inflammation, og derfor heller ikke kan lege med dine børn eller børnebørn på den måde du virkelig godt kunne tænke dig?

Fortvivl ej, der er en vej til både vægttab, sundere heldbred, bedre livsstil, mindre smerter og glade dage forude, hvor du igen kan lege på gulvet, uden at skulle bede om hjælp til at komme op. 

3 ting du (måske) ikke vidste om mig

Jeg undværer ikke de søde sager, selvom jeg er på en vægttabsrejse, men jeg sorterer altid mit slik i farver!

Jeg ELSKER at leve livet, også selvom der nogen gange er udfordringer, og det kræver en lille ekstra pause i sofaen.

Jeg finder den bedste inspiration til nye lækre og sunde retter, når jeg sidder på en hyggelig restaurant på Kreta

“Jeg har ikke gjort som mange andre og hevet jern i fitness, jeg har danset og bevæget mig lidt hjemme og gået ca. 10.000 skridt hver dag og lyttet til min intuition – resten er klaret ved en kostomlægning UDEN forbud, og hvor der også er plads til hygge med inspiration fra sydens sol”

5 DAGES MINI-KURSUS DIREKTE I DIN INDBAKKE

Boost din forbrænding og smelt mavefedt på kun 5 dage!

Gør som 100-vis af andre før dig, tilmeld dig mit 5 dages e-mail mini-kursus der booster din forbrænding og smelter mavefedt på KUN 5 dage.,

Du får tilsendt både indkøbsliste og madplan til alle 5 dage, til at kickstart dit vægttab, hjerte og hjerne sundhed + nye (sundere) livsstil. 

Inkl. Bonus opskrift på min mest populær opskrift nemlig“Flad Mave Pandekager” – Som du kan spise hver dag, og tabe dig samtidig!

Badevægten siger minus 2,5 kg på blot 6 dage!

"Wauv! Det her er virkelig sundhed gjort let. Bente har både lært mig at drikke mere vand OG spise morgenmad, som virkelig gør mig så godt. Jeg har tabt 2,5 kg og 10 cm på maven på de første 6 dage  med Bentes hjælp - Jeg fortsætter!"
Lone Rohmann

Har du også prøvet alle ugebladskurene, tabt dig et par kilo for så at tage det hele (og endnu mere) på igen, så er du landet på det helt rigtige sted.

Hvordan kom jeg så hertil?

Hvordan tabte jeg mig 30 kilo på 12 måneder?

Altså, da jeg selv stod med en badevægt, der viste langt over 100 kilo og en læge, der sagde du skal tabe dig NU, ellers dør du, så vidste jeg at det virkelig var tid til at tage mig selv og mit helbred alvorligt!!

Jeg var nemlig gået til lægen med åndenød – jeg havde det som om der sad en fiskefilet fast i halsen, og efter flere undersøgelser på Skejby Sygehus fik jeg at vide, at jeg var blevet kronisk hjertepatient simpelthen fordi jeg var for fed, så jeg måtte tage skeen i den anden hånd.

Problemet var bare, at jeg ikke fik opskriften på, HVORDAN jeg skulle komme i mål med min egen sundhed og det drastiske vægttab, som var så nødvendigt.

Min læge sagde bare: ”Luk munden og let røven

Det blev et helvede af kure, jeg skulle igennem, den ene mere kedelig og anstrengende end den anden!!

Jeg prøvede Nupo, DDV, 5:2-kuren, Matematik-modellen, Suppekuren osv osv. – intet af det virkede for mig!

Har du også været hele den vej rundt UDEN rigtig at komme helt i mål? 

Jeg fandt en vej, hvor der både var plads til et glas vin fredag aften, lækker mad UDEN kalorietælling eller mærkelige ingredienser ingen kan udtale, og kiloene røg lige så stille af ( og gør det fortsat). 

Jeg har nu hjulpet over 200 kvinder fra hele verden med at blive smertefri og opnå et varigt vægttab.

- Og jeg vil også rigtig gerne hjælpe dig...

1. Første trin

Accepter at du har brug for hjælp, og at du IKKE behøver at hverken sulte dig, tælle kalorier eller gå i fitness 1 time om dagen, for at tabe dig, få en varig sund livsstil og blive smertefri.

( Hos mig der har vi det sjovt mens vi taber os!)

2. Andet trin

Find ud af hvordan du motiveres bedst, og om du kan gå i gang selv med lidt vejledning. Eller om du har brug for at blive holdt lidt mere i hånden for at komme godt i gang?

( Jeg har hjælp til begge muligheder!)

3. Tredje trin

Herfra er det at træffe et aktivt valg om, at det skal være sidste gang du skal på slankekur. At det er tid til at slippe Yo-Yo vægten, inflammationen i kroppen, og leve et sundt, aktivt og sjovt liv mange år frem. (også mens du taber dig!) 

Jeg har fået et helt nyt liv!

“Jeg har frigivet 4 kilo og 30 centimeter på kun 12 DAGE, med Bentes hjælp. Jeg er så glad, har masser af energi og slet ingen smerter længere. Og så sover jeg endelig så meget bedre om natten - Det er som at få et helt nyt liv!.”
Charlotte Husmand Holm

Til dig der er nysgerrig på mit privatliv....

7 facts om mig

5 DAGES MINI-KURSUS DIREKTE I DIN INDBAKKE

Boost din forbrænding og smelt mavefedt på kun 5 dage!

Gør som 100-vis af andre før dig, tilmeld dig mit 5 dages e-mail mini-kursus der booster din forbrænding og smelter mavefedt på KUN 5 dage.,

Du får tilsendt både indkøbsliste og madplan til alle 5 dage, til at kickstarte dit vægttab, hjerte og hjerne sundhed + nye (sundere) livsstil. 

Inkl. Bonus opskrift på min mest populære opskrift nemlig“Flad Mave Pandekager” – Som du kan spise hver dag, og tabe dig samtidig!