Livsforandrende 6 måneder med Sundhedscoach og NLP Master Bente Eskerod

ER DU KLAR TIL AT DET GODT MÅ HANDLE OM DIG? AT FINDE DEN (NYE) VERSION AF DIG, SOM HAR EN LIVSGLÆDE OG ENERGI DU (MÅSKE) ALDRIG HAR OPLEVET FØR?

"BACK TO LIFE" ER ET 6 MÅNEDERS ONLINE LIVSFORANDRENDE GRUPPEFORLØB FOR KVINDER, SOM (ENDELIG) SÆTTER SIG SELV FØRST!

Er du drænet af, altid at skulle være der for alle andre?

Forsøger du at jonglere både familie, arbejde, venner og alt der imellem, og glemmer dig selv i farten?

Har du mistet pusten, energien og din generelle livsglæde, fordi der ikke rigtig er balance i det du gør i dit liv?

Så er du kommet til det rette sted!

Jeg har sammensat et helt unikt og eksklusivt forløb til dig, hvor vi sætter fokus på dig som kvinde!

Vi går gennem helt specifikke værktøjer, der netop sætter DIG forrest i rækken, giver dig den indre livsglæde, UDEN at miste alt det andet livet byder på.

Bente Eskerod hjemmeside - Kvinde der kigger sig i spejlet

Kan du genkende dig selv i disse scenarier:

  • Du har brugt hele (meget af) dit liv på at være noget for andre, passet dit job og din familie og aldrig rigtig tænkt på dig selv eller brugt penge på dig selv. 
  • Du føler dig ofte træt, modløs og energiforladt, når du rammer sofaen om aftenen.
  • Du er i vildrede, og ved ikke rigtig hvad du vil med resten af dit liv – Udover at du virkelig bare gerne vil have det var anderledes end nu. 
  • Dit hoved er fyldt med bekymringer om, hvad andre måske tænker om dig, og føler dig aldrig helt tilpas. 

“Jeg har frigivet 17 kilo på 5 måneder, og det er jeg helt vildt taknemlig for. De 2 største ting, jeg tager med fra forløbet, er mit ændrede mindset (tankegang) – og så at jeg er blevet fuldstændig smertefri …”

Line

“Jeg elsker vores nye morgenritualer. Jeg skriver alt ned, jeg er taknemlig for, og bliver hver morgen opfyldt med lykke. Jeg har også fået en anden ro og dybde ind i mit liv. Jeg mærker tydeligt en forandring i min tankegang.”

Stine

“Fantastiske aftener i vores fælles lukkede gruppe. Jeg har det som om, at jeg har drukket en halv flaske champagne hver gang vi har været sammen. Bente har skabt et magisk og ægte åndehul i hverdagen.”

Marianne

Forløbet, der handler om DIG!

Hvis jeg skulle gætte på, hvorfor du læser med lige her på siden lige nu, så er det fordi, du virkelig har et dybtfølt ønske om forandring. 

Du længes efter at der er tid, overskud og fokus på DIG – og ikke altid alle de andre. 

MEN…. Du ved simpelthen ikke, hvordan det skal kunne lade sig gøre, og hvad det helt inden i dig, vil betyde at opnå denne forandring. 

Og det er lige præcis derfor, at jeg har skabt dette unikke forløb. Forløbet, der vil tage dig gennem en forandring og sætte dig selv i fokus (om ikke andet for en stund og efter forløbet vil det komme naturligt for dig at huske dig selv i fremtiden). 

Forløbets opbygning

Sådan sikrer jeg dig succes på 6 måneder

Alt er online, og du kan være med uanset hvor i landet du befinder dig

Så snart du har tilmeldt dig forløbet vil du modtage en velkomst e-mail med alle detaljerne, invitation til vores lukkede Facebook gruppe og login til den online platform, hvor dele af modulerne kommer til at ligge på inkl. informations- og læringsvideoer. 

Du kan sidde hjemme i dine egne trygge omgivelser, og møde kvinder fra nær og fjern, som er på samme rejse som dig. 

Få indgående forståelse for og indsigt i DIG selv, og forvandl dit liv på 6 måneder

På dette 6 måneders forløb vil jeg guide dig gennem både livsforandrende værktøjer, og lære dig at forstå dig selv indefra og ud. 

Du vil komme i kontakt med dele af dig selv, som du måske aldrig har mødt før, eller kender til. 

Og du vil få redskaber til at finde både styrken og roen inden i dig, samt skabe selvkærlighed til hele dig. 

Online kærligt og opbakkende community + svar på dine spørgsmål

Selv om dele af dette forløbs materiale er online, og noget du også skal kigge på alene, så er du alligevel aldrig alene. 

Jeg har oprettet en Eksklusiv Lukket Facebook gruppe, så vi kan connecte og få uvurderlig sparring og støtte med hinanden i de 6 måneder forløbet varer. 

Her i gruppen kan du komme og stille alle dine spørgsmål og få støtte i din proces. Og vi mødes hver 10. dag til LIVE Q&A, så du kommer aldrig til at gå længe med dine udfordringer. 

Alt dette venter på dig, som deltager på forløbet "Back to Life"

At skabe en forandring i sit liv kræver, at du gør noget andet i dag, end du gjorde i går – ellers får du blot det samme resultat i dag, som du gjorde i går. 

Det kræver derfor, at du OGSÅ er parat til lidt forandringer, både i dine tanker og i dine valg… (men du vil opleve, at det er LIVSFORANDRENDE & TRANSFORMERENDE!)

Og det er præcis det jeg gerne vil hjælpe dig med, på dette unikt sammensatte forløb!

Her er, hvad vi skal igennem sammen:

01

Hvad viser dine SKYGGESIDER

På første modul skal vi først og fremmest se på,  HVAD skyggesider egentlig er.

Derfra guider jeg dig ind i at se på, hvordan skyggesider er skabt tidligt i barndommen, og hvordan de stadig påvirker den måde, du lever på i dag. 

Vi går herfra i dybden, og du får de redskaber, der skal til for at bekæmpe og undgå stress, slipper bekymringer, og samtidig vise dig vejen til hvordan du skaber det liv, du drømmer om – med hjælp fra indsigten om dine skyggesider.

02

DESIGN dit eget liv

På modul 2, skal du virkelig ind og have fokus på dig selv, den forandring du gerne vil se. 

Du skal DESIGNE og skabe et liv, som er fyldt op, med alt det der gør dig glad, og som skaber god energi og livsglæde.

Vi skal se på dine 4 kerneværdier, og HVORDAN du får skabt et liv, som du vil ELSKE at vågne op til hver morgen.

Du vil finde dine personlige styrker og lære at udnytte dem optimalt.

Du vil finde drivkraften – din passion – lykkefølelsen i dit liv.

INTET bliver overladt til tilfældighederne (eller andres lyster og behov!)

03

Find dit HUMAN DESIGN og skab en hverdag, der passer præcis til hvem du er.

Modul 3 bliver rigtig spændende, specielt til dig der gerne vil tabe dig lidt, blive bedre til at vælge den rette motionsform eller tage bedre valg, når det kommer til mad. 

Vi starter modul 3 med en Masterclass i Human Design, og du kommer til at finde dit eget HUMAN DESIGN, og hvad det egentlig betyder for dig som menneske, og det liv du lever.

Her går vi i dybden med, HVEM DU ER, helt indeni din sjæl og dit hjerte. 

Du lærer også at højne din forbrænding ved at spise OG Motionere efter dit eget helt unikke design – det bliver så spændende og for mange ret livsforandrende. 

04

Find kærligheden med NUMEROLOGI

På modul 4 skal vi gennem en Masterclass kigge ind i numerologiens verden, fordi der deri kan ligge nogle skjulte skatte om dig og dit liv. 

Jeg lærer dig nemlig at finde kærligheden til dig selv via de magiske egenskaber, der er i Numerologi. 

Med denne viden og nogle små selvreflekterende opgaver, vil du nemlig derfra kunne lære at sætte dig selv først (også uden dårlig samvittighed overfor familien og venner)

 

05

Skab de GODE VANER, som varer resten af dit liv

Det tager 21 dage at ændre en dårlig vane, men det tager 66 dage at implementere og fastholde den – og derfor er dette forløb på 6 måneder.

På modul 5 går vi i dybden med dit Mindset, og du lærer hvordan du nemmere når i mål og holder fast i de gode vaner, som du lærer på forløbet.

Jeg giver dig et magisk og livsforandrende værktøj, der lærer dig at “spille dig selv god”, så du kan stille dig ud i verden og sige ”Jeg er sådan én, der står op for mig selv”!

 

06

Meditation, Mindfulness & Yoga

På modul 6 vil du få redskaber og små lydfiler at lytte til, som får dig helt ned i kroppen, så du lærer at lytte til din intuition, som helt sikkert har en masse nyt og spændende at fortælle dig.

Du får ydermere en BONUS med et skønt yogaprogram med ”De 5 Tibetanere” som vil indgå i dit forløb for at skabe mere ro indeni dig – så der kun bliver plads til at være. 

På den måde, sætter du fokus på HELE dig, og det tager ikke mere end 25 minutter om dagen – DET FORTJENER DU!

 

07

Få flere TIMER til dig selv, også selv om du har job og familien at skulle passe

På 7. og sidste modul vil du lære, hvordan du kan skabe flere timer til dig selv, så du kan få roen og balancen tilbage i dit liv. 

Jeg giver dig nogle vanvittige effektive redskaber og øvelser, som virkelig kan optimere din dag, hvad du bruger tid på, og hvordan du kan finde minimum 1 time til dig selv HVER DAG!

Det er ALDRIG for sent at skabe en forandring

Selv om du måske har prøvet at skabe forandringer i dit liv før og ikke er kommet i mål, eller har forsøgt, men blot faldet tilbage i gamle mønstre, så er det ALDRIG for sent at starte igen.

Det rette tidspunkt kommer aldrig, der vil altid være nogen, der har brug for dig, din tid, og dit fokus, så hvorfor ikke bare starte NU?

Kom med på forløbet, hvor du i 6 måneder får ALT det du skal bruge, for at skabe et LIVSFORANDRENDE liv, hvor der er fokus og plads til dig!

Forløbet kræver ingen forberedelse eller forudkendskab. Jeg har sørget for det hele & hjælper og guider dig trin for trin igennem – også alt det sårbare og svære, der også vil dukke op.

Tag ikke kun mit ord for det...

Jeg har fået en ny livsstil !!!!  

Kilo er ikke det vigtige nu, badevægten er gemt langt væk, sammen med målebåndet.  Det vigtigste er glæden over at mærke min krop bliver mere sund.  At jeg gør noget der gavner mit helbred  er det vigtigste, og lige så stille og sikkert bliver der plads til også at se gudinden i mig selv. 

Jeg har for første gang fået øjnene op for at  mindset har så stor en betydning. 

Dorte

“Den største forandring er, at jeg har opdaget hvor meget grøntsager kan bruges til, og jeg er ikke længere så skræmt af at skal tænke på en anden måde.

Jeg er fan af FB gruppen, fordi jeg synes det er spændende at høre, hvordan det går de andre og det bidrager til at holde mit fokus på processen. Gruppen har stor betydning for mig.

Oplever at jeg føler mig sundere og ELSKER alle de opskrifter på helt almindelig hverdagsmad.”

Tina

Det er IKKE et quickfix

Dette forløb er ikke et hurtigt QUICKFIX, selvom det er en sjov og spændende proces og alle der følger det, oplever at få et fuldstændig forandret liv.

Dette er forløbet, der med garanti kan sætte skub i et helt nyt liv for dig.

Men det er også et forløb, der kræver at du er villig til at se indad. Villig til at være ærlig og sårbar med dig selv. UDEN det, vil det ikke være muligt at skabe en forandring, der varer ved resten af dit liv. 

Dette forløb kræver, at du er parat til at ændre nogle (dårlige) vaner, og det kræver en indsats – Men jeg lover dig også, at giver du det et reelt forsøg, så vil du opleve de vildeste resultater og et langt bedre, sundere og kærligere liv. 

Lige nu kan du spare hele 2.500,- og kan betale i op til 6 rater  – Billigere bliver det ikke at forandre dit liv for altid – men effekten er 100 gange mere værd! 

Den samlede normale investering for at få 6 eksklusive måneder med mig er 10.000 kr.

Men det skal du IKKE betale i dag!

Din pris i dag er 1.250 kr. pr. måned – fordelt over 6 rater/måneder med 30 dages mellemrum.

Eller betal på én gang og kom med for  7.500 kr.

Slut med KUN at være der for andre!

“Back to Life” forløbet er ikke nemt for alle, men det er lavet til alle, der virkelig vil skabe et NYT og FORANDRET liv!

Med det mener jeg, at forløbet kan være en omvæltning for nogle at gå i gang med, fordi det kræver at vi/du skal tage et nyt bevidst valg om at gøre noget andet end du plejer. 

Men det er et forløb der er lavet til ALLE, uanset om du er 35 eller 65+. Om du har hjemmeboende børn eller de er fløjet fra reden. Om du skal tabe dig nogle selvkærlige kilo, eller om du er tilfreds med din krop og vægt.

Men jeg kan se på tidligere deltagere, at alle der giver det en chance og går all in på de 6 måneder, de vil opleve et fuldstændigt forandret liv og selvbillede. 

De vil ikke længere kun sætte andres behov, ønsker og drømme FØR deres egne. 

De kan se sig selv i spejlet og virkelig mærke en ægte kærlighed til dem selv, og de valg de træffer i dagligdagen.

Med andre ord….

Forløbet kan altså være et livsforandrende forløb, også for dig!

Tag et valg i dag!

Slut med dårligt selvværd og selvbillede. 

Slut med at sætte andre før dig selv! 

Få nydelse, selvomsorg og ro ind i dit liv (igen). 

Kom med på “Back to Life” forløbet og skab et nyt liv for dig selv (og dine nærmeste) på 6 måneder!

Jeg samler på GLADE kunder

Mød Line..

Line har frigivet 17 kilo på 5 måneder!!

Hun startede på mit 7 ugers vægttabsforløb, og fortsatte så på dette 6 måneders livsforandrende Back to Life forløb. 

Her er hvad Line siger:

Jeg er helt vildt taknemlig for dette forløb og al Bentes hjælp og støtte.

De 2 største ting, jeg tager med fra forløbet, er mit ændrede mindset (tankegang) – og så at jeg er blevet fuldstændig smertefri!!”

Line deltog i dette forløb for at finde en ny retning i sit liv og opnå mere livsglæde – Mest af alt har Line fået styrket sin måde i at stå op for sig selv på, og sige fra overfor det, hun ikke længere vil acceptere / tolerere.

Hej, jeg er Bente

Jeg har tabt 30 kilo på 12 måneder, og er fortsat på en sund livsstilsrejse

Jeg er også certificeret NLP Practitioner Coach inkl. både Master & Trainer

Da jeg tog grundkurset i Human Design, og selv lærte (og mærkede)  hvilken indflydelse det har på både vores sundhed (Fordøjelse og Bevægelse), psyke og begrænsninger faldt der bare så mange ting på plads i mit liv.

Jeg er det man kalder “Projector ” og denne type genererer ikke selv energi, så jeg følte mig altid udkørt, men lærte hurtigt, hvordan jeg kunne ændre dette selv. 

Human Design lærte mig også, hvilke talenter, styrker og evner jeg har – og det vil jeg rigtig gerne vise og lære dig.

Numerologi Grundkursus

Efter at jeg tog et grundkursus i Numerologi, lærte jeg at få klarhed over mit livsformål. Min egen power, magi, mine drømme og min ild indeni for at skabe noget bedre for kvinder.

Jeg lærte også, at vi har det hele indeni til at skabe vores drømmeliv – og lige netop dét vil jeg også gerne lære dig på dette “Back to Life” forløb ❤️

Den samlede normale investering for at få 6 eksklusive måneder med mig er 10.000 kr.

Men det skal du IKKE betale i dag!

Din pris i dag er 
1.250 kr. pr. måned – fordelt over 6 rater/måneder med 30 dages mellemrum.

Eller betal på én gang og kom med for 7.500 kr.

Hej, jeg er Bente

Jeg har tabt 30 kilo på 12 måneder, og er fortsat på en sund livsstilsrejse

Jeg er også certificeret NLP Practitioner Coach inkl. både Master & Trainer

Da jeg tog grundkurset i Human Design, og selv lærte (og mærkede)  hvilken indflydelse det har på både vores sundhed (Fordøjelse og Bevægelse), psyke og begrænsninger faldt der bare så mange ting på plads i mit liv.

Jeg er det man kalder “Projector ” og denne type genererer ikke selv energi, så jeg følte mig altid udkørt, men lærte hurtigt, hvordan jeg kunne ændre dette selv. 

Human Design lærte mig også, hvilke talenter, styrker og evner jeg har – og det vil jeg rigtig gerne vise og lære dig.

Numerologi Grundkursus

Efter at jeg tog et grundkursus i Numerologi, lærte jeg at få klarhed over mit livsformål. Min egen power, magi, mine drømme og min ild indeni for at skabe noget bedre for kvinder.

Jeg lærte også, at vi har det hele indeni til at skabe vores drømmeliv – og lige netop dét vil jeg også gerne lære dig på dette “Back to Life” forløb ❤️

Den samlede normale investering for at få 6 eksklusive måneder med mig er 10.000 kr.

Men det skal du IKKE betale i dag!

Din pris i dag er 1.250 kr. pr. måned – fordelt over 6 rater/måneder med 30 dages mellemrum.

Eller betal på én gang og kom med for 7.500 kr.

ALT DET PRAKTISKE DU HAR BRUG FOR AT VIDE

HVORNÅR STARTER FORLØBET?

Forløbet starter d. 8. juni 2023.

HVOR LANG TID VARER FORLØBET?

Forløbet varer 6 måneder, hvor du hver måned IKKE KUN kan forvente at mærke en ændring i dine tanker og følelser, men du vil OGSÅ opnå at få langt større livsglæde og fornyet energi til at træffe de bedste valg for dig selv (og dermed også dine nærmeste, som vil opleve en helt ny version af dig som kvinde og menneske)

LIVE WEBINARER OG Q&A HVER ANDEN UGE

Hver  anden uge i alle 6 måneder afholder jeg 1 times LIVE Q&A, hvor vi går igennem månedens AKTUELLE TEMA/MODUL  (f.eks. Fordøjelse og Bevægelse ud fra dit Human Design, find dit Livsdesign og skab De Gode Vaner”.

Samtidig med, er det muligt at stille ALLE dine spørgsmål og få feedback, så du ALDRIG går ind i en ny måned, UDEN at få styr på dét, der rør sig i dig. 

HVORNÅR FOREGÅR DE LIVE Q&A’s?

Alle LIVE Q&A foregår hver 10. dag (svarende til ca. hver anden uge)  i alle 6 måneder – Nærmere datoer vil blive fremsendt efter tilmelding.

Du får tilsendt link til zoom på e-mail inden vi mødes, og er du forhindret, så vil du få mulighed for, at stille dine spørgsmål inden, og få dem besvaret på LIVEN.  

Alle LIVES bliver optaget, så du kan høre dem bagefter, i så fald du ikke kan være med på alle live.

HVORDAN FÅR DU ADGANG TIL  UNDERVISNINGSMATERIALET? 

Platform: Du får alt dit materiale inkl. videoer til hvert modul, så du kan se det igen og igen via online platformen EasyMe (du får unikt login via din mail ved tilmelding til forløbet) 

Når du har investeret og tilmeldt dig forløbet, så er alt  materiale og optagelser af masterclasses dit til evigt eje, og kan downloades til din egen computer. 

Du kan ovenikøbet komme med i dag for kun 1.250,- ( og 5 yderligere rater af 1.250,- med 30 dages mellemrum)

HOV, VI MÅ IKKE GLEMME BONUSSERNE

De 5 Tibetanere - Yoga mini kursus

De 5 tibetanere er fem ret enkle, men meget powerfulde øvelser for krop og nervesystem, som kan udføres af alle – og hjemme på stuegulvet. 

Du får som BONUS adgang til dette Yoga mini kursus, hvor du med små videoklip kan følge øvelserne trin for trin. 

Selvom der er tale om fem forholdsvis simple øvelser, der tager under 20 minutter at udføre om dagen, vil man opnå styrke, smidighed, bedre fordøjelse, bedre hormonbalance, mindre stress og et dræneret lymfesystem.

Øvelserne er en perfekt måde at genvinde sin ungdom og opnå en bedre vitalitet og sundhed på + få bedre fokus på egen krop og sind.

Forløsende æteriske olier fra doTERRA

Dufte fra æteriske olier kan hjælpe dig med at skabe indre ro, mindske bekymringer og tankemylder – Blot ved at du dufter til dem.

Og som BONUS får du en samtale med vores Life Coach Isabella, som sender den fineste, rene og lækre æteriske olie fra mærket doTERRA, som er specielt blandet til dig.

doTERRAs æteriske olier løfter din vibration og styrker dig nænsomt indefra.
De æteriske olier har forskellige dufte og virkninger, og kan bruges på forskellige måder.

Alle æteriske olier har en effekt på dine følelser, dine tanker og dine adfærdsmønstre.

Nogle af olierne opkvikker, andre beroliger, fjerner ængstelighed, skaber en tryg og harmonisk søvn, løfter dit humør eller hjælper dig med at forblive i din egen energi.

En hemmelig velkomstpakke

Når du tilmelder dig forløbet “Back to Life”, så ved jeg, at du har taget en stor og vigtig beslutning, for DIG selv og DIT liv. 

Jeg ved at det ikke altid er nemt at træffe sådan en beslutning, og ikke mindst at skulle investere i sig selv på denne måde. 

Det vil jeg rigtig gerne takke og belønne dig for, ved at sende dig en hemmelig velkomst pakke direkte til din hoveddør. 

Når nu den er hemmelig, så vil jeg selvfølgelig IKKE afsløre, hvad den indeholder, men jeg kan godt love dig, at den er fyldt med helt vilde og fantastiske ting, der vil kunne støtte dig i forløbet. 

Så glæd dig til at modtag denne smukke og super lækre (og hemmelige) velkomstpakke, efter at du har tilmeldt dig “Back to Life” forløbet. 

FAQ

Hvad koster det at være med?

Den samlede normale investering for at få 6 eksklusive måneder med mig er 10.000 kr.

Men det skal du IKKE betale i dag!

Din pris i dag er 1.250 kr. pr. måned – fordelt over 6 rater/måneder med 30 dages mellemrum.

Eller betal på én gang og kom med for blot 7.500,-

Prisen dækker samtlige 6 måneders undervisning, læringsvideoer, Masterclasses, online community og du beholder adgangen til programmet og til alt materialet til evig tid, og kan læse og lytte så mange gange du vil.

Hvornår starter forløbet?

Vi starter den 8. juni 2023 og indtil den 8. december 2023
(Tænk at kunne gå ind i et nyt år, som en helt NY og FORNYET udgave af DIG!)

Du får en velkomst mail med login til din egen platform på EasyMe dagen før vi starter.

Her kommer alt det skrevne og videomaterialet til at ligge, og du får løbende besked om datoer mv. på mail og inde i vores fælles lukkede Facebook gruppe.

Kan man få hjælp direkte af dig Bente?

Både ja og nej. 

Du kan altid stille evt. spørgsmål du måtte have til programmet, dets indhold mv. inde i den lukkede Facebook gruppe, som er åben for alle deltagere.

Men det er ikke muligt at få min direkte personlige 1:1 hjælp på dette forløb (det kan dog tilkøbes med rabat), men jeg svarer på alle dine spørgsmål gennem de ugentlige LIVE Q&A inden på Zoom. 

Kan jeg være med på forløbet, hvis jeg ikke kender til hverken Human Design eller Numerologi?

Alle er velkommen uanset hvilket kendskab de har til noget af det, der bliver undervist i.

Dette er et fænomenalt forløb til dig der er nysgerrig på at udvikle dig gennem nye spændende og livsforandrende redskaber og værktøjer.

Du vil begynde at se en ændring i måden du tænker på allerede efter første måned, og på en måde, hvor både tanker, krop og følelser kan være med.

Hvornår foregår Masterclasses og de live Q&A og hvad hvis jeg ikke kan være med live?

De specifikke datoer for både Masterclasses og Q&A er endnu ikke helt på plads, men du vil ved tilmelding  få løbende mails ( i god tid) med datoer, så du kan sætte det i kalenderen. 

De vil foregår LIVE på forskellige dage og tidspunkter i ugen, så flest kan få mulighed for at være med. 

Alt bliver optaget så du kan se/gense det, hvis du ikke kan være med live. 

Kom i gang allerede i dag!

Jo før du starter - jo før kommer du i mål!

Tilmeld dig i dag og du sparer 2.500,-!

Du modtager den første mail med info og login til online platformen dagen før vi starter, så du lige kan tjekke det hele ud, inden vi går i gang.