You are currently viewing Tjen penge fra din sofa med disse 5 Tips
communicator technology on wood table top view

Tjen penge fra din sofa med disse 5 Tips

Corona – Hvad gør vi nu, lille du ? 

Mange mennesker har mistet deres job pga. Corona ude i verden. Gud ske lov bor vi i Danmark og bliver “passet noget bedre på” … men stakkels dem, der ikke har de samme gode muligheder, vi har.

Jeg sad faktisk selv lige på vippen til at gå live med vores firma – jeg ville lære alt fra mig, jeg ved om budgetter, økonomi, forsikring og pension (mere end 25 års erfaring fra min karriere i finansverdenen) – men så opdagede jeg, hvor slemt det så ud – både i Danmark og i hele verden med folks økonomi. 

Jeg arbejder nu udelukkende hjemmefra, jeg kan gå fra min computer, smøre en mad, lave kaffe – ja, sågar tage mig en lur (jeg er flexjobber, så arbejder kun i et begrænset timeantal)

Jeg laver onlinekurser om sund mad & frigivelse af vægt (har selv frigivet 24 kg. indtil videre), det vil jeg kombinere med en bog (er i skrivefasen), holde foredrag, seminarer, workshops osv (når Danmark er åbnet igen) – måske man også kan holde online foredrag, det må jeg lige undersøge 😀

Jeg har opdaget flere (faktisk mange) forskellige ting, man kan tjene penge på, så har lige listet 5 af dem her – det er med til at give et økonomisk flow hver måned i min forretning, og så er det virkelig sjovt at arbejde med mennesker på de sociale medier.

Du kan blive Affiliate (det betyder, at hver gang der købes et produkt via dig, tjener du en lille bid) – men gå efter dem, hvor du tjener mere end 50 % af produktets pris og gerne mere

Canva (Lav de fedeste billeder og e-bøger)
Kit.co (her har jeg en konto)
Optimizepress (her har jeg mit tema for min hjemmeside fra)
Tanya Aliza (her har jeg lært alt om at blogge & skabe trafik på SoMe)
The Money Tree (byg en online forretning baseret på utallige indtægtskilder – her kan du nemt tjene 1.000 $ om dagen) 

Håber du fik lidt indsigt i måder, du kan tjene penge på – og skriv gerne en kommentar 😀 

 

 

by Bente

Jeg hjælper DIG med at slippe inflammation, så du frigiver Vægt hurtigere & får mere Energi og bedre søvn, Sundhed skal være nemt og sjovt uden forbud, så her lærer du at holde din vægt stabil med plads til fredagshygge. Du bliver mødt i øjenhøjde i et omsorgsfuldt og nærværende fællesskab, så velkommen til. Klik her for mere info.

Skriv et svar