You are currently viewing De mange Myter om Grøn Te

De mange Myter om Grøn Te

Sandheden & især myterne … om GRØN TE:

Kan man drikke for meget grøn te eller er det også bare “ammestuesnak” ??

Grøn te gennemgår ikke en fermenteringsproces, så derfor beholder den samtlige af sine antioxidanter og polyphenoler.

De er vores “indbyggede” og fantastiske egenskaber til både at forbedre stofskiftet og holde vægten.

Antioxidanter* kontrollerer vores blodsukker og forebygger derfor både diabetes 1 og 2.

*Antioxidanter er molekyler i kroppen, der bekæmper frie radikaler. Frie radikaler er stoffer, som hvis de ophobes, er skadelige for kroppen (det er især ved rygning, alkohol, solbadning, stress, forurenet luft, indtag af for fed kost og infektioner)

Hvis du drikker en kop grøn te hver aften før sengetid, forhindrer du en stigning i dit blodsukker og undgår, at sukkeret i dit blod lagres som fedt.

Hvis du drikker grøn te hver dag forebygger du også imod hjertekarsygdomme som forhøjet kolesterol og kredsløbsforstyrrelser, og teens antioxidanter forebygger blodpropper og renser dine arterier (blodårer) og styrer overskuddet af lipider (fedtsyrer) i blodet.

Grøn te forebygger også grøn stær og oxidativt stress samt Parkinson & Alzheimers pga. det store indhold af antioxidanter.

Den forebygger også mod forkalkning og nyresten, og pga. catechin (endnu en antioxidant) ødelægges vira og bakterier, der forårsager halsinfektioner, huller og andre lidelser i munden.

 • Konklusion er: Drik endelig gerne grøn te, men MAX. to kopper om dagen, for drikker du mere, kan du få negative effekter såsom:

  Hovedpine
  Nervøsitet
  Diarré
  Søvnbesvær
  Irritabilitet
  Øget hjertefrekvens
  Svimmelhed

by Bente

Jeg hjælper DIG med at slippe inflammation, så du frigiver Vægt hurtigere & får mere Energi og bedre søvn, Sundhed skal være nemt og sjovt uden forbud, så her lærer du at holde din vægt stabil med plads til fredagshygge. Du bliver mødt i øjenhøjde i et omsorgsfuldt og nærværende fællesskab, så velkommen til. Klik her for mere info.

Skriv et svar